Anderlecht in laatste match tegen Genk waarschijnlijk sterk gedecimeerd: halve ploeg buiten strijd

14 mei 2018 08:19

Anderlecht is met meer averij dan enkel de nederlaag teruggekeerd uit de Ghelamco Arena. Hein Vanhaezebrouck zal deze week weer beroep moeten doen op zijn 'beloften' om zondag de laatste wedstrijd af te werken.

Naar het beeld van heel het seizoen van paars-wit: de ziekenboeg ligt weer helemaal vol. Uros Spajic speelde de wedstrijd tegen Gent uit al mankend en is bijzonder onzeker. Andy Najar heeft last van de spieren en daar willen ze geen risico mee nemen. Net als Ivan Obradovic trouwens, die sukkelt met de buikspieren. 

Onyekuru is nog niet klaar om wedstrijden te spelen en Kara is nog niet helemaal genezen van zijn knieblessure. Saief viel uit met een verrekking in de knie en Markovic heeft een scheurtje opgelopen waardoor ze alle twee niet meer kunnen spelen. 

Tot overmaat van ramp pikte Dendoncker zijn derde gele kaart op en zit zijn Anderlecht-periode er hoogstwaarschijnlijk helemaal op. Trebel keert wel terug uit schorsing. Maar goed, dat zijn acht potentiële basisspelers die er mogelijk niet bij zijn.

Johan Walckiers

Anderlecht
 
 
Reacties.