Eupen legt zich neer bij vertrek Van Crombrugge: "Iedereen wenst hem maar één ding: een transfer naar een ambitieuze club en daar slagen"

14 mei 2018 20:40

Eupen-doelman Hendrik Van Crombrugge werd de voorbije vijf wedstrijden uit de selectie gelaten. Naar alle waarschijnlijkheid om een toptransfer niet in het gedrang te brengen en dat kan coach Claude Makélélé nu ook bevestigen.

"We kennen de kwaliteiten van Van Crombrugge al en in play-off 2 proberen we nieuwe dingen uit. Het is niet nodig om hem dan in doel te zetten, dus krijgt Niasse zijn kans. We weten allemaal wat hij voor deze club heeft betekend", verklaarde Makélélé na het zware verlies tegen Oostende.

De geruchten over Anderlecht en Club Brugge zijn er al weken, maar Van Crombrugge zou nog steeds geen definitieve keuze gemaakt hebben. Al is blijven aan de Kehrweg zo goed als uitgesloten. "Het is niet nodig om hem te huldigen, iedereen in Eupen houdt van hem", zei zijn coach. "Hij is hier een echte leider en iedereen wenst hem maar één ding: een transfer naar een ambitieuze club en daar slagen. We zullen zijn beslissing wel afwachten."

Yannick Lambrecht

Anderlecht \\ Club Brugge \\ KAA Gent \\ Eupen
 
 
Reacties.