Alle Belgische topclubs willen Van Crombrugge, Martinez geeft advies: "Ajax afwijzen vond hij een goede beslissing"


Foto: Photonews 15 mei 2018 14:29

Verschillende Belgische topclubs azen op Hendrik Van Crombrugge, maar zijn prijskaartje van 2 miljoen euro houdt hen voorlopig tegen. Dat de goalie vertrekt bij Eupen, staat wel vast.

Op het Gala van de Profvoetballer liep de 25-jarige Van Crombrugge bondscoach Roberto Martinez tegen het lijf. "Het was een interessante babbel", verklapte de doelman aan Grenz Echo. "Hij vroeg me waarom ik al enkele wedstrijden niet meer speelde. Ik heb hem dan verteld dat men speeltijd geeft aan Babacar (Niasse, red.), ook om met niet te blesseren richting een een transfer."

Net als de vorige transferperiodes is Van Crombrugge opnieuw gegeerd. De goalie liet "Hij zei dat dit het moment is om een stap te zetten. Neem je tijd en ga naar een club waar je speelt om je verder te ontwikkelen. Hij hoorde ook dat ik vorig jaar Ajax afwees. Dat vond hij een correcte beslissing. Volgens hem zal die transfer wel komen. Hopelijk heeft hij gelijk."

En wat met het WK? Van Crombrugge werd al meermaals aan de Rode Duivels gelinkt. "Het WK kwam niet ter sprake. Ik heb hem succes gewenst voor de trip naar Rusland."

Eupen
 
 
 
Reacties.