Ebbenhouten Schoen Anthony Limbombe spreekt over zijn toekomst en beseft dat een vertrek bij Club Brugge een optie is


Foto: © photonews 15 mei 2018 08:29

Anthony Limbombe ging maandag met de 27ste Ebbenhouten Schoen aan de haal. De laureaat die een sterk seizoen kende bij Club Brugge, sprak na afloop ook over zijn toekomst.

Club Brugge kaapte maandagavond alle prijzen weg. Hans Vanaken werd Profvoetballer van het Jaar, Wesley de beste jongere en Ivan Leko de beste coach. "Dit is geweldig, en was een beetje te voorspellen na ons seizoen", reageerde Anthony Limbombe na de prijsuitreiking.

"Van augustus tot januari speelden we heel goed. Nadien kenden we een terugval, maar we behaalden toch de titel."

Volgende stap

Met een trofee op zak kan Limbombe de kat uit de boom kijken. Verschillende clubs, onder meer uit de Bundesliga, hebben hem in de gaten. "We zullen zien wat de toekomst in petto heeft. ik weet dat verschillende ploegen interesse tonen, en ik viel me klaar voor een volgende stap."

Met Club kan Limbombe echter de Champions League in. "Ik proefde er al van bij Genk. Het zou fantastisch zijn om dat nog eens te doen. Als ik moet kiezen tussen Champions League spelen met Club of naar een buitenlandse club te gaan zonder Europees voetbal? Voor beide opties valt wat te zeggen. Als ik blijf, wil ik me in de Champions League nog verbeteren."

Club Brugge
 
 
 
Reacties.