Makelaar Musona bevestigt onderhandelingen met Belgische topclub (Anderlecht of Standard), toptransfer binnen week voltooid


Foto: © Photonews 15 mei 2018 11:19

KV Oostende zal één van zijn sterkhouders wellicht kwijtspelen in de zomer. Mike Makaab, de makelaar van Knowledge Musona, kondigt volgende week al een toptransfer aan.

Makelaar Mike Makaab zei het volgende in een interview op het populaire Zuid-Afrikaanse radiokanaal KwaZulu-Natal: "We bekijken in Oostende waar de toekomst van Knowledge ligt. Het is de eerste keer dat ik hier over spreek, maar een grote Belgische club volgt hem. We zijn zelf al druk aan het onderhandelen."

"Als alles volgens plan verloopt, hopen we jullie naar het einde van volgende week toe breaking news te geven", aldus Makaab.

Anderlecht of Standard?

In de Zuid-Afrikaanse media denken ze allemaal te weten dat Standard de nieuwe bestemming is. Bij de verklaring lezen we dan wel vaak dat er een deal is 'met de voormalige eigenaars van Oostende', dus lijkt het Anderlecht van Marc Coucke en Luc Devroe waarschijnlijker. In januari werd Musona ook al gelinkt aan paars-wit.

Anderlecht \\ Standard \\ KV Oostende
 
 
 
Reacties.