Trossard en Vukovic vuren waarschuwing af richting Anderlecht: "Supergemotiveerd"


Foto: © photonews 15 mei 2018 22:28

Racing Genk wil bijzonder graag Europa in volgend seizoen, maar de Limburgers staan voor een loodzware opdracht dit weekend: een verplaatsing naar Anderlecht.

Indien Genk een punt pakt op het veld van Anderlecht, dan is het zeker van de barrages tegen de winnaar van play-off 2. Winst kan Genk zelfs nog naar de vierde plaats brengen.

"We boekten een deugddoende overwinning tegen Charleroi en we kunnen met een positief gevoel naar Anderlecht afzakken. We zullen vol voor de overwinning gaan", verzekert man-in-vorm Leandro Trossard.

"Wij willen volgend jaar Europa in. Zelfs de vierde plaats kan nog voor ons. Iedereen zal supergemotiveerd zijn om die match in Anderlecht aan te vatten, al beseffen we natuurlijk dat het niet makkelijk zal worden."

Club zal zijn seizoen voor de eigen fans tegen Gent willen afsluiten met winst

Ook doelman Vukovic kijkt al uit naar de clash. "Er is nog veel mogelijk, het was jammer voor ons dat Gent won. Ik zie geen reden waarom we op Anderlecht niet zouden kunnen winnen. Bovendien zal Club Brugge volgende week voor de eigen fans het seizoen willen afsluiten met een feestje."

Anderlecht \\ KRC Genk
 
 
 
Reacties.