Dan toch? Hazard hint naar vertrek bij Chelsea


Foto: © photonews 16 mei 2018 06:42

Eden Hazard blijft de ongekroonde koning van Chelsea. Dat is hij als sterspeler nu al een hele poos. Real Madrid werd al vaak genoemd, maar komt het er deze zomer écht van?

"Zoals ik al zo vaak heb gezegd: ik denk niet dat het mijn laatste wedstrijd voor Chelsea wordt", aldus Hazard, opgetekend door Het Laatste Nieuws. "Het is de laatste match van het seizoen, that's it. In gedachten ben ik nog altijd hier. Ik focus op die finale. Het is de enige trofee die ik in Engeland nog niet heb gewonnen. Vorig jaar verloren we de finale. Dat deed pijn. Toen na een topseizoen, met de titel."

Champions League missen zou me kunnen doen nadenken -Eden Hazard

Hij wil dus vooral die FA Cup, maar dan is de cirkel toch rond, niet? "Ik hoop de FA Cup dit jaar wel te winnen. Zeker na een teleurstellende campagne in de Premier League is die match van primordiaal belang. Een van de belangrijkste van het jaar. We kunnen ons seizoen, tussen aanhalingstekens, nog een beetje redden nu we er niet in zijn geslaagd ons voor de Champions League te kwalificeren. Dat laatste zou me kunnen doen nadenken over mijn toekomst. Voilà. We zullen wel zien wat er gebeurt. On verra."

Chelsea heeft alvast een nieuw contract klaar. "Ik neem mijn tijd. Dit is mogelijk een van mijn laatste grote contracten. Ik moet alles op een rijtje zetten. Er wordt veel gespeculeerd. We weten niet wat er met de trainer zal gebeuren. En als ik blijf, wil ik ook zeker zijn dat er spelers arriveren die de kern versterken."

Het WK kan veel veranderen. "Misschien speel ik wel een top-WK en volgt er daarna toch iets. Een wereldbeker is een enorm mediatiek gebeuren, dat invloed heeft op een groot aantal zaken. Misschien wel, misschien niet. Natuurlijk heb ik zin om andere zaken te ontdekken. Maar aan de andere kant zit ik hier ook heel goed."

Primera Division \\ Chelsea \\ Real Madrid \\ België
 
 
 
Reacties.