AA Gent (en Club) trekken staart in, dan toch geen erehaag


Foto: © photonews 18 mei 2018 15:29

Vanochtend kwam het bericht dat AA Gent een erehaag zou vormen voor de spelers van Club Brugge, maar dat nieuws werd intussen alweer ontkracht. AA Gent zal de kampioen op een andere manier eren.

De precieze reden is nog niet bekend, maar AA Gent stuurde alvast een persbericht uit. "In onderling overleg met Club Brugge is beslist dat KAA Gent zijn respect voor het behalen van de titel zondag aanstaande ook op het terrein zal kenbaar maken."

"Voor de aftrap van de wedstrijd Club Brugge-KAA Gent zullen de voorzitter van KAA Gent, Ivan De Witte, en de kapitein van de ploeg bloemen overhandigen aan de voorzitter van Club Brugge en aan de kapitein van Club Brugge. In onderling overleg geven beide clubs er ook de voorkeur aan geen erehaag te vormen om de wedstrijd in optimale omstandigheden te laten starten."

Veel laureaten

Wellicht zal de erehaag niet in de Brugse planning voor de wedstrijd gepast hebben. De Bruggelingen heben immers nog heel wat laureaten van het Gala van de Profvoetballer van het Jaar om in de bloemetjes te zetten. Bij Club vraagt men dan ook om rond 17u30 al plaats te nemen op de tribune.

Club Brugge \\ AA Gent
 
 
 
Reacties.