Leko komt met uitstekend nieuws voor Timmy Simons


Foto: © photonews 18 mei 2018 14:51

Zondag is het het einde van een tijdperk bij Club Brugge. Dan is het immers de allerlaatste wedstrijd van Timmy Simons in de blauw-zwarte kleuren. Maar zal hij ook mogen starten.

Dat was de vraag die iedereen zich stelde, geef je bij zo'n overbodige galamatch een bedankje aan de spelers die de titel behaalden, of de kapitein die er jarenlang stond voor de Club? Het lijkt het tweede te worden en dat is maar goed ook.

Ivan Leko reageerde immers op zijn persconferentie. "De kans is zeer groot dat Timmy Simons in de basis zal starten. Als je ziet wat voor een carrière hij gehad heeft, denk ik dat het een ideaal moment is om dat te doen. Iedereen in en rond Brugge en het Belgische voetbal kan zo afscheid nemen."

Geen B-ploeg

Zal het de enige wijziging zijn? "We willen graag dat het een mooie match wordt voor Timmy Simons, maar we willen ook die match winnen. Zo kunnen we een cadeautje geven aan de supporters. We gaan alles doen om die wedstrijd te winnen. Al is de belangrijkste prijs al binnen, toch wil je die laatste thuismatch winnen. We stellen dus het best mogelijke elftal op." Wellicht wordt het dus geen B-ploeg.

Club Brugge \\ AA Gent
 
 
 
Reacties.