Boze Onyekuru deze week niet op training bij Anderlecht, mogelijk is er meer aan de hand dan enkel 'buikgriep'


Foto: © photonews 18 mei 2018 10:48

Het ziet ernaar uit dat Anderlecht afscheid neemt van Henry Onyekuru zonder enige competitieminuut in de play-offs. Nochtans traint de Nigeriaanse aanvaller al enkele weken mee en staat zondag nog een laatste wedstrijd tegen KRC Genk op het menu.

De 21-jarige Onyekuru verscheen deze week niet op training bij Anderlecht. De officiële uitleg is dat de vleugelaanvaller last heeft van buikgriep, maar mogelijk is hij ook geveld door transferkoorts. Bovendien is hij boos, omdat hij in PO1 nog geen minuten kreeg. Vorige zondag tegen AA Gent moest de huurling in de tribune plaatsnemen.

Zijn managers onderzoeken of hij richting volgend seizoen een Engelse werkvergunning kan bemachtigen om in actie te komen voor moederclub Everton, meldt Het Nieuwsblad. Indien dat niet lukt, wenkt wellicht een nieuwe uitleenbeurt.

Verschillende clubs tonnen interesse in Onyekuru. Borussia Mönchengladbach, de club van Thorgan Hazard, volgt de ontwikkelingen rond de Nigeriaan op de voet. En ook vanuit Frankrijk en Spanje is er interesse.

Anderlecht
 
 
 
Reacties.