"Dat ik al bij Anderlecht getekend heb? Donald Trump zou zeggen: 'Fake News'"

19 mei 2018 19:17

De toekomst van Hendrik Van Crombrugge is nog steeds onduidelijk. Verschillende Belgische topclubs azen op de goalie, maar een beslissing volgde nog niet.

De interesse in de 25-jarige Van Crombrugge is niet nieuw. Ook tijdens de vorige transferperiodes stond de doelman in de belangstelling van andere clubs. Als je twee relatief goede seizoenen achter de rug hebt, is het normaal dat er gespeculeerd wordt en grotere clubs interesse tonen", zegt Van Crombrugge bij Grenz Echo. "Maar dat ik al bij Anderlecht zou getekend heb? Donald Trump zou zeggen: 'Fake News.'"

Dat er interesse is, steekt Van Crombrugge niet weg. Maar concreet is die nog niet. "Een overeenkomst werd nog niet bereikt. Het WK zal een rol spelen in de transfers van doelmannen. De geruchten zijn deels waar, maar worden te veel opgeblazen door bepaalde journalisten."

"We zijn midden mei. De transfermarkt is open tot  eind augustus. Natuurlijk wil ik sneller duidelijkheid over mijn toekomst. Maar nu moet ik vooral afwachten en geduldig zijn." Op het hoofd van Van Crombrugge plakt een prijskaartje van 2 miljoen euro.

Diederik Geypen

Anderlecht \\ KRC Genk \\ Eupen
 
 
Reacties.