Hazard heel eerlijk na weer een prijs met Chelsea: "Man U had meer kansen, maar ze hadden pech..."

20 mei 2018 10:30

Eden Hazard werd gisteren de eerste Belg die in een FA Cup-finale wist te scoren. De aanvaller zette een penalty om, meteen goed voor de winnende goal. "Eerlijk? Scoren of niet, ik was blij geweest. Ik wil wel het verschil maken, maar het belangrijkste is de prijs."

Hazard was volledig eerlijk. "We hebben geen groot Chelsea gezien", zei de man die nu bijna alles gewonnen heeft met Chelsea, behalve de Champions League. "We kunnen beter dan wat we vandaag hebben laten zien. Man U heeft ook meer kansen gehad dan wij."

"Thibaut heeft twee-drie belangrijke saves gedaan. We kennen het voetbal van José Mourinho en we weten dat hij al veel finales heeft gewonnen. Dat had ook vandaag kunnen gebeuren. Jammer voor hem zijn ze op ons gebotst. We hebben goed verdedigd vandaag."

Hazard lokte de beslissende penalty zelf uit. "Ze maakten een fout en de bal kwam bij mij. Ik had het geluk dat ik met mijn controle Jones afschudde. Of ik ook had gescoord als Jones me niet had neergemaaid, zullen we nooit weten."

Johan Walckiers

Manchester United \\ Chelsea
 
 
Reacties.