Hans Vanaken geeft het toe: "Er was toch wel wat decompressie, ik hoop dat niemand ons dat kwalijk neemt"

21 mei 2018 07:23

Die laatste thuismatch van play-off 1 tegen AA Gent moest een heuse galamatch worden, maar een mak Club Brugge kon de eigen fans uiteindelijk niet meer verwennen. Een 0-1 nederlaag, jammer, maar ook niet meer dan dat. Hans Vanaken, zelf vroeg gewisseld, vraagt begrip voor de povere pot.

"Uiteraard hadden we deze match tegen Gent nog graag gewonnen, maar je zag duidelijk dat er toch wat decompressie was bij ons. Ik hoop dat niemand ons dit kwalijk neemt", aldus een verontschuldigende Vanaken na afloop van de match.

Overal stap te laat

"Je voelde meteen dat het een pak minder was dan vorige week op het veld van Standard. Vooral voor de rust kwamen we bijna overal een stap te laat. Gent komt dan ook nog eens op voorsprong en toen wist ik gewoon dat het heel moeilijk zou worden om nog iets uit de brand te slepen." 

Maar ach, de titel is binnen en dat is wat telt. "Hier hebben we een heel seizoen hard voor gewerkt en gevochten. Ik hoop dat het morgen een gigantisch feest wordt op de Grote Markt van Brugge. Vervolgens is het tijd om wat stoom af te laten want dat hebben we met z'n allen toch wel verdiend na zo'n seizoen."

Glenn Bogaert

Club Brugge \\ KAA Gent
 
 
Reacties.