Het land staat al hele dag in rep en roer, maar broer van Radja Nainggolan komt zowaar met hoopgevende boodschap

21 mei 2018 21:18

Al een hele dag gaat het over niks anders dan de niet-selectie van Radja Nainggolan voor het WK in Rusland. De 30-jarige middenvelder van AS Roma kondigde ook prompt zijn afscheid van de nationale ploeg aan, maar als we zijn broer mogen geloven, is er nog een sprankeltje hoop.

"Radja was er ziek van hé, echt letterlijk ziek. Hij voelde zich heel slecht. Hij begrijpt het niet, maar moet het aanvaarden hé. Zo'n speler moet je toch zeker altijd meenemen. Je moet hem niet laten spelen hé, maar hij hoort er toch bij", klonk het vanavond in het VRT-journaal.

Vraag is of een noeste krijger als Nainggolan vrede had kunnen nemen met een rol op de bank: "Ja zeker, zeker. Zijn doel was om erbij te zijn, dat is voor hem heel belangrijk. Dat spelen, komt achteraf wel. Hij zou altijd bereid geweest zijn om op de bank te zitten", aldus broer Manuel Noboa vastberaden.  

Il Ninja hoeven we niet meer in het shirt van de Rode Duivels te verwachten, of is dat een iets te bruuske conclusie? "Ik denk dat hij er nog wel op terugkomt. Het is een voetballer hé, hij is iemand die graag wil. Radja speelt heel graag voor de Rode Duivels, hij speelt graag voor zijn land. Als ze morgen zeggen dat de spelers niet meer betaald worden, zal hij misschien de eerste zijn die toch nog opdaagt. De rest, dat weet ik nog zo niet..."

Glenn Bogaert

Serie A \\ AS Roma \\ België
 
 
Reacties.