Er verandert veel voor de fans van Anderlecht: "Sommigen zullen hun vaste plaats verliezen, maar we zullen oplossingen vinden"

23 mei 2018 14:29

Er werd gevreesd dat Marc Coucke op zijn beleidsverklaring het stadion meteen van naam zou veranderen, maar zover kwam het niet. Toch zijn er enkele belangrijke wijzigingen in de infrastructuur.

"De eretribune wordt uitgebreid. De zaal achter die tribune ook, zodat iedereen kan netwerken", opende Coucke het hoofdstuk over de infrastructuur. "Verder komt er een nieuwe businesstribune, met KMO-zone daarachter in blok E3-E4." Dat wil zeggen dat de abonnees uit E3 en E4 een nieuwe plaats zullen krijgen.

"Voor er één plaats verkocht wordt, worden alle mensen van E3 en E4 verplaatst naar lege plaatsen. Voor iedereen zal een oplossing gevonden worden. We hopen dat alle verbouwingen klaar zullen zijn voor de eerste wedstrijd."

Modernisering komt er eindelijk

Verder was er ook goed nieuws voor de fans. "In de spionkop komen 1000 plaatsen bij. In Tribune 3 komt ook een fanzone. Er komt géén verhoging van de abonnementsprijzen. Er zal ook een familiezone komen."

Coucke: "De fans zullen ook geen geld meer nodig hebben in het stadion. Het abonnement wordt een betaalmiddel dat je kan opladen. Ook de e-ticketing is helemaal klaar. Mensen die niet kunnen aanwezig zijn op een wedstrijd, kunnen hun ticket online verkopen. Zo komen er meer inkomsten voor de club en kunnen nieuwe fans ook eens komen."

Johan Walckiers

Anderlecht
 
 
Reacties.