? Radja Nainggolan geeft eerste tv-interview sinds zware WK-klap: "Op basis van mijn prestaties verdien ik toch wat meer respect, maar soit..."

24 mei 2018 20:13

Radja Nainggolan reageerde de voorbije dagen al op zijn niet-selectie voor het WK in Rusland, maar op zijn eerste tv-interview was het nog wachten. Analist en ex-Rode Duivel Gilles De Bilde zocht zijn maatje op in Rome en het is duidelijk dat de harde klap nog niet verteerd is.

De 30-jarige middenvelder van AS Roma geeft een gelaten indruk, maar probeert toch ook te relativeren. Life goes on: "Ik wilde er natuurlijk bij zijn, maar hij (Roberto Martínez, red.) heeft zijn keuze gemaakt en die is om mij niet mee te nemen. Waarom? Dat is ook voor mij een beetje onduidelijk. Maar voilà, dat is het leven zeker?" 

Nainggolan mist zo zijn tweede grote toernooi, ook in 2014 werd hij gepasseerd: "Een WK missen is voor mij een heel harde klap want ik heb er al één gemist. Ik zit nu vier jaar in Rome en heb hier vier goeie seizoenen gespeeld. Ik denk van mijzelf toch dat ik op basis van mijn prestaties een beetje meer respect verdien, maar soit..." 

Gelukkig is er nog de publieke opinie: "Het doet deugd dat ik respect krijg van het volk en ook van mijn ploegmaats bij de nationale ploeg. Maar ik denk dat iedereen nu gewoon meer gefocust moet zijn op de ploeg zelf. Er komt een WK aan en ik hoop echt dat ze zo ver mogelijk geraken", vertelt Nainggolan aan/in VTM NIEUWS

Glenn Bogaert

Serie A \\ AS Roma
 
 
Reacties.