De tweet die Marc Coucke wilde versturen na nederlaag Anderlecht, maar er uiteindelijk nooit kwam: "Ik kon de reacties zó voorspellen, het ging zijn van: 'Coucke lacht zijn eigen spelers uit'"

24 mei 2018 11:02

Marc Coucke en Twitter, het is al jaren een geslaagd huwelijk, maar bij Anderlecht stelt de voetbalkoning van de sociale media vast dat de impact van zijn boodschappen een pak groter is. En dus moet hij het een beetje anders aanpakken...

"Ik geef toe, ik durf geen humor meer in mijn tweets te stoppen.  De impact van mijn berichten is véél groter dan bij KV Oostende", aldus Coucke in Het Laatste Nieuws

"Na de nederlaag op AA Gent heb ik mij moeten bedwingen om te tweeten: 'Oproep aan de fans van Club Brugge: in het belang van de spanning stel ik voor om de punten nogmaals te delen.' Ik kon de reacties zo voorspellen. Het ging zijn van: 'Coucke lacht zijn eigen spelers uit.'"

En dus pakt de voorzitter van Anderlecht het tegenwoordig anders aan: "Voortaan vertel ik mijn moppen in de bureaus van Neerpede, er wordt daar wat afgelachen hoor."



 

Glenn Bogaert

Anderlecht
 
 
Reacties.