? Gert Verheyen stelt KVO-fans meteen gerust na teleurstellend seizoen: "Gaan ploeg op de been brengen die kan meedoen voor play-off 1"

24 mei 2018 22:16

Met Gert Verheyen aan het roer hoopt KV Oostende volgend seizoen een pak beter te doen dan in de teleurstellende jaargang 2017-2018. Play-off 1? Dat is zonder schroom de doelstelling. De fans van de kustploeg mogen dus weer dromen van topvoetbal aan 't zeetje.

De nieuwe KVO-coach steekt zijn ambitie niet onder stoelen of banken: "Zij die twijfelen, kan ik nu al geruststellen. Er is geen enkele reden om te denken dat we niet meer kunnen doen wat we de voorbije jaren gedaan hebben. Uiteraard was het voorbije seizoen niet goed en dat is dan ook niet voor herhaling vatbaar." 

Niet naïef

Gert Verheyen spreekt klare taal: "Wij gaan een ploeg op de been kunnen brengen die strijdvaardig is om opnieuw mee te doen voor de play-off 1-plaatsen, wij hebben geen angst om die ambitie uit te spreken. Ik ben ook niet zo naïef om te denken dat je in eerste klasse overeind blijft met maar alleen maar jongens van 19 en 20 jaar, maar goed: een gast van 20 met veel kwaliteit kan meedoen en kan een versterking zijn ook."

En de kersverse coach heeft er duidelijk al goed over nagedacht: "We gaan daar niet in overdrijven, maar ik heb wel een paar namen in mijn hoofd die KVO zouden kunnen helpen en versterken. Geen gasten die alleen maar komen meedoen, maar jongens waar ik echt een versterking in zie voor de ploeg. Ik hou van spelers die hun truitje natmaken en die loopbereid zijn, die alles over hebben en willen opofferen voor de ploeg. Dat zijn ook altijd mijn waarden geweest als speler en ik ben niet veranderd. Ik ben er heilig van overtuigd dat dat de basisvoorwaarden zijn. " 

Glenn Bogaert

KV Oostende
 
 
Reacties.