'Kampioenenploeg in de maak in Luik: Standard onderhandelt over twee absolute toptransfers'


Foto: © Photonews 24 mei 2018 07:03

Nu Michel Preud'homme terugkeert naar Standard kijkt iedereen reikhalzend uit naar de Luikse transferactiviteiten. Met minder dan een titelploeg zal de Belgische succescoach immers niet aan de slag willen. De Rouches zetten dan ook hoog in en voeren onderhandelingen over twee toptransfers.

Zo zou Standard Zakaria Bakkali en Chancel Mbemba, die door Newcastle ook bij Anderlecht werd aangeboden, willen binnenhalen. De 22-jarige Bakkali heeft een verleden als jeugdspeler in Luik en is ook geboren in de Vurige Stede. De voormalige Rode Duivel speelde het afgelopen seizoen op huurbasis bij Deportivo La Coruña, maar is eigendom van Valencia. 

In de zoektocht naar een bijkomende centrale verdediger zijn de Luikenaars dan weer uitgekomen bij Chancel Mbemba (ex-Anderlecht). Er zouden al contacten geweest zijn tussen beide partijen en die Congolese bonk ziet een terugkeer naar de Belgische competitie wel zitten. Na een pover seizoen mag hij hoe dan ook vertrekken bij Newcastle. De Schotse kampioen Celtic ligt echter ook nog op de loer voor Mbemba.  

Standard
 
 
 
Reacties.