'Unieke opportuniteit voor Anderlecht? Door verrassende wending mogen fans dromen van terugkeer geliefde ex-speler'

24 mei 2018 06:14

Dat Matz Sels ook de komende seizoenen tussen de palen staat bij Anderlecht lijkt zo goed als zeker, maar Newcastle wil in de deal met paars-wit nog een andere speler betrekken: Chancel Mbemba. De Engelse club hoopt voor (minstens) acht miljoen euro een 'package deal' uit de brand te slepen.

Gisteren kon u HIER al lezen dat doelman Sels dicht bij een definitieve transfer naar het Astridpark staat. Het zou gaan om een deal voor maar liefst vijf seizoenen. Newcastle pakt het echter slim aan en wil ook Chancel Mbemba in de dans betrekken, de Congolese ex-verdediger van paas-wit. 

Een aanlokkelijk aanbod voor Marc Coucke en Luc Devroe, zeker omdat er al vaker sprake was van een mogelijke terugkeer van gewezen publiekslieveling Mbemba. De 23-jarige verdediger zit bij The Magpies op een zijspoor en dus zouden alle partijen een goeie zaak kunnen doen.

Rest de vraag of Anderlecht bereid is om in z'n zak te schieten. Volgens HLN onderzoekt de 34-voudige landskampioen de aangeboden dubbelpiste, maar in Brussel hoopt men alvast dat Newcastle de vraagprijs van (minstens) 8 miljoen euro nog laat zakken.

Zou u de terugkeer van Chancel Mbemba een goeie zaak vinden? We lezen het graag in de reacties! 

Glenn Bogaert

Premier League \\ Anderlecht \\ Newcastle United
 
 
Reacties.