Verschillende winteraankopen mogen alweer beschikken bij Club Brugge, al hoopt men bij blauw-zwart toch ééntje te verleiden tot een verlengd verblijf

24 mei 2018 12:40

Club Brugge was de ploeg van het seizoen, en wil ook volgend seizoen weer volop op drie fronten meestrijden. Daarvoor wil het zo veel mogelijk van zijn sterkhouders houden en overtollige ballast lozen. Vooral de wintertransfers bleken niet zo geslaagd bij blauw-zwart.

Volgens Het Laatste Nieuws gaan de Bruggelingen dan ook flink de kuis houden in de aankopen van de wintermercato. Van de zes winteraanwinsten zullen er mogelijk maar twee meer te bewonderen zijn volgend jaar in Jan Breydel. 

Op Gabulov wordt niet meer gerekend, net als Vermeer, die te duur uitvalt. Scholz heeft aangegeven te willen vertrekken na alweer zes maanden op de bank te zitten. Club Brugge blijft geïnteresseerd in een verlengd verblijf van Matej Mitrovic, maar hij is met zijn prijskaartje van een kleine 5 miljoen euro een erg dure vogel. 

Enkel Diatta voltreffer

Van de zes nieuwe namen in de winter is dus enkel Krépin Diatta geslaagd. Ivan Tomecak kreeg na nieuwjaar nog enkele kansen, maar verdween stilaan op het achterplan bij Ivan Leko. Een sterke spits en een doublure voor Kums en Vanaken (Kums) zijn de topprioriteiten van blauw-zwart.

Clint Vens

Club Brugge
 
 
Reacties.