Genk trekt alle registers open om fans warm te maken voor duel van alles of niks tegen Zulte Waregem

25 mei 2018 08:59

Voorzitter Peter Croonen en CEO Erik Gerits deden gisteren hun stinkende best om de fans van KRC Genk enthousiast te krijgen voor het cruciale barrageduel tegen Zulte Waregem van komende zondag. En ook op de clubwebsite probeert men de fans warm te maken voor de match van alles of niks.

De belangen zijn even groot als duidelijk: er staat tegen Essevee een Europees ticket op het spel. En dus rekenen ze in Genk op een vol en kolkend huis. "Het wordt een prachtige zondag. De toegang voor abonnees is gratis. Hun clubcards worden geactiveerd, je hoeft hiervoor dus niks te doen. De ticketprijzen voor andere supporters werden zo laag mogelijk gehouden: 8 euro voor een staanplaats en 15 euro voor een zitplaats. Voor kinderen -12 jaar betaal je 5 euro", klinkt het op de clubwebsite. 

"De FRZA! fanzone opent zondag om 16 uur met een dj en animatie voor het hele gezin. Na de match trakteert de club alle fans op een uur gratis drank in de Luminus Arena, ongeacht winst of verlies. Als dank voor de steun tijdens het afgelopen seizoen. Alle ingrediënten zijn dus aanwezig om er een echt feest van te maken. Ook de ploeg roept haar supporters op om erbij te zijn en om samen dat Europees ticket binnen te halen. Een hoogdag dus voor elke supporter van KRC Genk!"

Glenn Bogaert

KRC Genk \\ Zulte Waregem
 
 
Reacties.