Niks dan goed nieuws uit Genk: fans krijgen dubbele opkikker naar volgend seizoen toe

25 mei 2018 09:35

Bij KRC Genk hebben ze niks dan goed nieuws te melden. Leandro Trossard is toont ook volgend seizoen nog zijn kunstjes in de Luminus Arena, zondag wordt er geknokt voor een Europees ticket én er is nog interessant nieuws met het oog op volgend seizoen.

CEO Erik Gerits mocht de blijde boodschap verkondigen: "Aanstaande woensdag gaan wij van start met onze abonnementenverkoop. Het is niet onbelangrijk dat de prijzen niet stijgen. Sterker nog: we gaan zelfs een aantal zitplaatsen aan een lager tarief aanbieden, met name achter het doel. We willen voor mensen ook daar de mogelijkheid creëren om zitplaatsen aan te kopen", klinkt het. 

Tal van vernieuwingen

"We gaan ook heel wat vernieuwingen aanbrengen. Een grote uitdaging is onze parkingruimte. We weten dat er bij de supporters heel wat onvrede is daaromtrent en we gaan daar dan ook hard werk van maken. We gaan heel wat verfraaiingswerken uitvoeren. We gaan daar ook heel snel aan beginnen. Ook de aankleding van ons stadion is een werkpunt. We krijgen dikwijls klachten dat het allemaal maar kale, betonnen muren zijn. Ook dat euvel gaan we aanpakken en op onze fandag gaan we dat ook allemaal aan jullie voorstellen."

En last but not least: "Het fandorp dat we hebben getest tijdens de play-offs is ook heel positief geëvolueerd en we gaan in samenspraak met onze fanclubs nog wat verbeteringen aanbrengen, ook op dat vlak zijn er nog wat uitdagingen." 



 

Glenn Bogaert

KRC Genk
 
 
Reacties.