Franse thuisblijver sneert nog eens richting bondscoach Deschamps: "Jammer dat ik onvolwassen word genoemd"

26 mei 2018 18:54

Didier Deschamps moest enkele moeilijke knopen doorhakken omtrent zijn WK-selectie. Een hele waslijst aan grote namen blijft thuis, waaronder ook PSG-middenvelder Adrien Rabiot. En die haalde nog eens uit richting de bondscoach.

Rabiot werd slechts als reserve opgeroepen voor Rusland en dat viel niet in de smaak bij de boomlange middenvelder. Hij weigerde dan ook op de reservelijst te staan voor het WK. Deschamps kon op zijn beurt die beslissing niet smaken. Hij sprak over onvolwassen en onprofessioneel gedrag van de 23-jarige Rabiot. 

Maar die uitspraken kwamen in het verkeerde keelgat terecht bij Rabiot. "De keuze van de bondscoach is sportief gezien totaal onlogisch", citeert HLN Rabiot. "Al jaren is de boodschap die we als jonge talenten mee krijgen: als je goed presteert bij je club, gaan de deuren van het nationale elftal open."

"En ik heb goed gepresteerd bij PSG. Ik had deze ophef wel verwacht, maar ik vind het jammer dat ik een onvolwassen speler word genoemd. Ik aanvaard immers de consequenties van mijn keuze", besluit Rabiot. 

Bart Vandenbussche

Ligue 1 \\ PSG
 
 
Reacties.