Ex-coach Club Brugge zette ooit Hein Vanhaezebrouck buiten en legt uit waarom Anderlecht hem niet wilde: "Vond mij maar een boefie"


Foto: © photonews 27 mei 2018 11:42

Bij Club Brugge beleefde hij erg mooie tijden, maar een andere topclub coachte hij nooit. Nochtans was hij ooit dichtbij Anderlecht, maar dat ging om een gekke reden niet door.

Henk Houwaart is een icoon bij Club Brugge, maar op een bepaald moment in zijn trainerscarrière zat hij dicht bij Anderlecht.

"Ik zat bij de laatste drie kandidaten. Maar Constant Vanden Stock vond mij maar een boefie. Ik was gescheiden, stel je voor. Dat paste niet op Anderlecht", aldus Houwaart in De Zondag.

Hein buitengezet

"Espanyol heeft me ooit eens gepolst, maar koos voor een Spanjaard. Uiteindelijk heb ik wel mooie tijden beleefd in Griekenland, Cyprus, bij Cercle Brugge en Harelbeke."

Bij Harelbeke zette hij ooit zelfs eens ... Hein Vanhaezebrouck buiten. "Die zei lelijke dingen over mij in een interview. Dat kon niet. Later heeft hij wel zijn excuses aangeboden. Dat is niet blijven hangen."

Jupiler Pro League \\ 1e klasse B \\ 2e amateurliga A \\ Anderlecht \\ Club Brugge \\ Cercle Brugge \\ KRC Harelbeke \\ Wetteren
 
 
 
Reacties.