Hij deed alle fans van Real serieus schrikken, maar was dit de ware toedracht achter eigenaardige 'afscheidsboodschap' van Cristiano Ronaldo?

28 mei 2018 08:36

Cristiano Ronaldo zoog afgelopen zaterdag toch weer alle aandacht naar zich toe. Niet met zijn prestatie óp het veld, wel met zijn uitspraken na afloop van de finale van de Champions League. Hij zinspeelde namelijk openlijk op een vertrek bij Real Madrid. De reden hoef je niet ver te zoeken.

Dat stelt althans Peter Vandenbempt: "Ik kan mij niet van de indruk ontdoen dat Ronaldo met zijn zinspeling op een vertrek toch weer een moment zocht om de spotlights op hem te krijgen. De realiteit is dat Ronaldo in alle grote finales, ook die van het EK, geen rol heeft gespeeld, behalve dan in de CL-finale van vorig jaar."

Slim gedaan van CR7: "Op een of andere manier - met een beslissende penalty, met zijn verklaringen gisteravond of door druk te gesticuleren aan de zijlijn in de EK-finale - slaagt hij er toch in om alle aandacht naar hem te richten", aldus de voetbalman van Radio 1. 

"Uiteraard heeft Cristiano Ronaldo een gigantisch groot aandeel in alle successen van Real Madrid en Portugal. Ik las dat hij nu al spijt heeft van zijn uitspraken, maar daar had hij dan eerder moeten aan denken", luidt het bij Sporza

Glenn Bogaert

Champions League \\ Real Madrid
 
 
Reacties.