KV Kortrijk laat er geen gras over groeien en maakt planning al bekend voor voorbereiding op volgend seizoen

28 mei 2018 10:35

KV Kortrijk snijdt straks het nieuwe seizoen aan met Glen De Boeck als hoofdcoach en mag na die sterke remonte onder de ex-verdediger van Anderlecht ambitieus de voorbereiding aanvatten. Intussen is ook duidelijk hoe die er grosso modo zal uitzien.

Veel tijd om te verpozen is er niet want op maandag 18 en dinsdag 19 juni staan de traditionele fysieke testen al op het programma. Eén dag later volgt reeds de allereerste groepstraining. Nog eens drie dagen later, op zaterdag 23 juni wordt voor het eerst geoefend, op het veld van KFC Bissegem. 

Op dinsdag 26 juni krijgen De Kerels met Mandel United de volgende tegenstander voorgeschoteld. Vier dagen later luistert de derde tegenstander naar de naam KSK Geluwe. Nog diezelfde dag trekt de volledige spelersgroep naar het Nederlandse Mierlo voor een stage. Die zal duren tot zaterdag 7 juli.

De rest van het programma staat nog in de steigers, voorlopig zijn enkel de grote lijnen bekend. Zo zal er als afsluiter van de stage nog een oefenpot afgewerkt worden, maar het is nog wachten op de naam van een tegenstander.

Ook op 12, 14, 17 en 18 juli zullen er oefenwedstrijden voorzien worden. Op zaterdag 21 juli vindt de jaarlijkse fandag plaats inclusief attractieve galamatch. Op 24 juli gaat Kortrijk ook nog op bezoek bij streekgenoot Harelbeke. 

Glenn Bogaert

KV Kortrijk
 
 
Reacties.