Odoi beleeft sprookje in Engeland: "Dat waren ook ontladingen, maar qua aantal toeschouwers is deze promotie met Fulham het grootste dat ik al heb meegemaakt"

28 mei 2018 09:58

We hebben er volgend jaar nog een landgenoot bij in de Premier League. Denis Odoi wist afgelopen weekend met zijn club Fulham immers de promotie te bewerkstelligen. Fantastische ervaring voor de 30-jarige verdediger, maar het mooiste moet natuurlijk nog komen.

"Ik ben destijds kampioen geworden met Anderlecht en heb in 2014 ook de beker gewonnen met Lokeren. Dat waren ontladingen, maar qua aantal toeschouwers is deze promotie met Fulham het grootste dat ik al meegemaakt heb", vertelt Odoi aan Sporza.

"Deze promotie is verdiend. Wij zijn al 2 jaar de best voetballende ploeg in de Championship. Wolverhampton is dit seizoen de verdiende kampioen, maar voor de rest was geen enkele ploeg onze gelijke. Dit doet enorm veel deugd. De nummers 1, 2 en 3 promoveren, het waren ook de teams met de meeste punten in de competitie."

Graag in Londen

En dan nu de Premier League, mét Odoi: "Ik zie geen enkele reden om te vertrekken. Ik heb hier nog een contract voor één seizoen met optie. Ik neem aan dat we in september rond de tafel zullen zitten om dat contract te bekijken, met het oog op wat daarna komt. Ik ben hier enorm graag. Het leven in Londen is geweldig, zeker als het weer goed is."

Glenn Bogaert

Fulham
 
 
Reacties.