Devroe gaat na Mbemba en Sels nu ook voor een offensieve kwaliteitsinjectie: oude bekende moet volgende toptransfer worden van Anderlecht

29 mei 2018 11:29

Anderlecht lijkt een versnelling hoger te schakelen op de transfermarkt. Na de package deal die het wil afronden met Newcastle voor Mbemba en Sels, duikt alweer de volgende 'grote naam' op.

Het Duitse Wolfsburger Nachrichten meldt namelijk dat Landry Dimata bij een goed bod mag vertrekken bij de 'Die Wölfe'. Anderlecht zou willen inspelen op die mogelijkheid en de Brusselaars zijn dan ook meer dan geïnteresseerd in de diensten van de 20-jarige aanvaller. 

Oude bekende

Dimata is natuurlijk geen onbekende voor Coucke en Devroe. Die laatste haalde hem voor een prikje op bij de beloften van Standard. Hij groeide uit tot een ware sensatie bij KV Oostende en Devroe verkocht de belofteninternational eind vorig seizoen voor een slordige 10 miljoen euro aan Wolfsburg. 

Geen pottenbreker

In Duitsland wist Dimata nog geen grootse indruk achter te laten. Hij is de doublure voor Divock Origi. Dimata wist in 24 duels slechts éénmaal het doel te vinden. Hij gaf eerder al aan een terugkeer naar een Belgische topploeg genegen te zijn. De vraag is hoe financieel haalbaar hij gaat zijn voor Anderlecht. 

Bundesliga \\ Anderlecht \\ VfL Wolfsburg
 
 
 
Reacties.