Karius moet niet wanhopen: hij kan straks al zeker terecht bij... Italiaanse derdeklasser


Foto: © photonews 30 mei 2018 20:10

De vraag die op de lippen van heel wat fans van Liverpool brandt: heeft Loris Karius na zijn fameuze kemels in de finale van de Champions League nog een toekomst bij Liverpool? Indien niet dan is er alvast één club die staat te springen om de blonde Duitser binnen te halen.

Neen, we moeten Karius ontgoochelen: het is géén topclub. Zelfs geen subtopper. Het is een kersverse derdeklasser uit Italië. Pardon? Jawel, met name Rimini. Pas kampioen geworden in de zogenaamde Serie D. 

Voorzitter Giorgio Grassi verwoordt het in een amusante open brief als volgt: "Ik zou Karius graag een cadeau willen geven voor zijn verjaardag, namelijk een contract van één seizoen bij FC Rimini. De ideale club om zijn rust, zelfvertrouwen en kracht te herontdekken. Daarna kan hij zijn dromen opnieuw nastreven."

Hilarische man trouwens: "Laat ons wel wezen: het zal voor Loris geen makkelijke opgave worden. Hij zal hier immers de concurrentie moeten aangaan met een uitstekende doelman als Francesco ‘Ciccio’ Scotti. Maar hij zal zeker een grote familie én een stad vinden die hem voor de volle 100% zal steunen." Okay! 

Champions League \\ Liverpool FC
 
 
 
Reacties.