Topnieuws voor de Standard-fans: absolute smaakmaker ook volgend seizoen op Sclessin te zien

31 mei 2018 15:46

Standard kende een bijzonder sterke tweede seizoenshelft. De Rouches wonnen de Beker van België en strandden na een sterke remonte op de tweede plaats.

UPDATE: Standard liet donderdagmiddag in een officieel communiqué weten dat het de aankoopoptie in het huurcontract van Carcela lichtte. "Onze club feliciteert Mehdi met zijn nieuw contract en wenst hem het allerbeste toe in onze clubkleuren", klinkt het.

Een van de belangrijke schakels bij Standard was ongetwijfeld Mehdi Carcela. De WK-ganger kwam in januari op huurbasis naar Luik en speelde de pannen van het dak. In tien PO1-duels was hij goed voor 3 goals en 6 assists.

Bruno Venanzi wilde Carcela graag houden om de fans te plezieren. De voorzitter hoopte aanvankelijk nog wat van de aankoopprijs af te doen, maar Granada plooide niet.

Standard betaalt nu 2,5 miljoen euro om Carcela definitief in huis te halen. De winger ligt zo tot midden 2021 onder contract bij de vicekampioen en zal volgend jaar deel uitmaken van het project dat Michel Preud'homme opstart in de Vurige Stede.

Diederik Geypen

Standard \\ Granada
 
 
Reacties.