Streep door de rekening van Luc Devroe: Anderlecht-target is op weg naar Lissabon

01 juni 2018 21:41

Anderlecht heeft zich de laatste weken al stevig geroerd op de transfermarkt. Maar de Brusselaars zijn op zoek naar nog meer versterking. Al mag één transferdoelwit zo goed als zeker worden geschrapt.

Anderlecht had de Argentijnse aanvaller Facundo Ferreyra in het vizier, maar de kans dat de 27-jarige goalgetter naar het Astridpark komt, is bijzonder klein. De aanvaller die afgelopen seizoen voor het Oekraïense Shakhtar Donetsk uitkwam en 21 keer scoorde, is op weg naar de Portugese competitie. 

Ferreyra is einde contract bij de kampioen van Oekraïne en is niet van zin om zijn aflopende contract te verlengen. Dat zorgde voor heel wat interesse, van onder meer Fenerbahçe, Anderlecht én Benfica. En laat de Argentijn nu op weg zijn naar Benfica, want bij de ploeg uit Lissabon ligt een riant contract klaar voor Ferreyra. 

4 miljoen tekenpremie

De aanvaller zou er volgens het Franse L'Equipe een tekenbonus van 4 miljoen euro én een jaarsalaris van 4,5 miljoen euro krijgen. Een streep door de rekening voor sportief manager Luc Devroe, die al langer met het dossier bezig was. 

Bart Ver Elst

Shakhtar Donetsk
 
 
Reacties.