'Groeiende nervositeit bij Manchester United over Marouane Fellaini'

01 juni 2018 08:05

Marouane Fellaini houdt het spannend bij Manchester United. Onze Rode Duivel zijn contract loopt eind deze maand af en dus is hij straks vrij om te gaan en te staan waa hij wil. De Engelse topclub verwacht eerstdaags dan ook duidelijk.

Het is al lang geen geheim maar dat trainer José Mourinho langer in zee wil met zijn  fysiek imposant breekijzer. Maar wil Big Fella nog wel op Old Trafford blijven? Hij wordt in het najaar 31 en dus kan hij nog een laatste grote slag slaan. Bovendien zou ook een vaste basisplaats geen overbodige luxe zijn. 

Manchester United wil volgens HLN alvast zo snel mogelijk duidelijkheid van de Rode Duivel, die zich momenteel in ons land voorbereidt op de oefeninterlands tegen Portugal, Egypte en Costa Rica en vervolgens - zonder ongelukken - naar het WK in Rusland trekt.

Het Italiaanse AC Milan heeft alvast interesse in Fellaini en ook een Engelse club, die bereid is tot een serieuze financiële inspanning, ligt op de loer. Wat zal het worden, Marouane Fellaini? Hij zal in ieder geval kunnen kiezen...

Glenn Bogaert

Manchester United \\ België
 
 
Reacties.