'Fans van Club Brugge droomden stiekem van spectaculaire transfer, maar lijken hun droom te mogen opbergen'

02 juni 2018 19:09

Mats Rits is al binnen en Siebe Schrijvers wordt normaal gezien de volgende aanwinst van Club Brugge. De fans van blauw-zwart hopen echter ook op een klinkende toptransfer. En dan duikt de naam van oude bekende Carlos Bacca al eens op. Die is immers niet van plan om bij AC Milan te blijven.

De 31-jarige Colombiaanse scherpschutter, die samen met die andere ex-Bruggeling José Izquierdo naar het WK trekt, speelde het voorbije seizoen op huurbasis bij het Spaanse Villarreal en heeft zijn zinnen gezet op een verlengd verblijf in Spanje. 

"Het is mijn bedoeling om in de Spaanse competitie te blijven. Ik heb nog een contract van twee jaar bij AC Milan, maar we zijn momenteel aan het spreken met Villarreal. Ik voelde mij daar gelukkig en hoop dan ook dat het juiste kan worden gedaan", klinkt het in de Italiaanse pers. 

Bacca streek in de winter van 2012 neer bij Club Brugge en na een lastige aanpassingsperiode van een half jaar ontplofte hij in het seizoen 2012/2013 compleet met maar liefst 25 treffers. Met de titel van topschutter op zak versierde hij vervolgens een toptransfer naar het Spaanse Sevilla. 

Glenn Bogaert

Club Brugge \\ Colombia
 
 
Reacties.