Guardiola is duidelijk: "De Belgen raad geven? Kijk naar die ploeg, geweldig"

02 juni 2018 09:28

Pep Guardiola is in het land, hij zal deze middag de KDB-cup in Drongen bijwonen en sprak gisteren al even kort over de Rode Duivels op het WK.

Hij bezocht het trainingskamp in Tubize én sprak er met Roberto Martinez. “Ik had geen raad voor hen”, vertelt de oefenmeester van Manchester City aan Het Nieuwsblad. “Ze weten precies wat ze moeten doen. "

Hij ziet ook de kracht van onze Rode Duivels. "Analyseer de doelman, defensie, middenveld en aanval én de technische staf en de conclusie is simpel: België heeft een geweldige ploeg met ongelooflijke talenten. En Roberto Martinez is een mens met een goeie inborst en een goeie trainer."

Kevin moe? Neen, het is het WK, hé -Pep Guardiola

"Als zij erin geloven, dan kunnen ze het. Maar favoriet? De geschiedenis spreekt voor zich. België heeft lang geleden wel eens de halve finales bereikt, maar ze hebben geen traditie om de wereldbeker te winnen zoals Brazilië of Duitsland. Elk toernooi brengt echter iets nieuws. Of Kevin niet moe zal zijn? Neen, het is WK, hé. Hij zal fris zitten. En Kompany voelt zich ook goed.”

Sander De Graeve

Premier League \\ Manchester City \\ België \\ Portugal
 
 
Reacties.