Fans komen met bakken kritiek, maar Martinez is... tevreden

03 juni 2018 15:49

De 0-0 tegen Europees Kampioen Portugal liet geen onuitwisbare indruk na bij de supporters van de Rode Duivels. Maar Roberto Martinez ziet het nog steeds positief in.

De supporters kwamen van een kale reis terug en lieten hun ongenoegen blijken op sociale media. Het ging van 'ik dacht dat die minuut stilte nog bezig was', over 'niets te zoeken op het WK' naar 'waar is Radja?' Zelfs StuBru-presentator Stijn Vlaeminck kreeg er genoeg van.

En Roberto Martinez? Die vond het best een goeie prestatie. "De attitude van de spelers was bewonderenswaardig", aldus de bondscoach. "Portugal was sterk, dus dit was een goeie test. Vooral de eerste twintig minuten waren we goed, daarna zakten we wat in en gaven we hen wat meer de bal."

"We verdedigden wel goed én ik ben blij met de mentaliteit van de invallers. Ik kan niet volledig tevreden zijn, want de twijfel rond Kompany is niet goed voor Belgisch voetbal. Het was allemaal een beetje stroef, maar dat is normaal als je drie weken hebt waarin je niet speelt", sloot hij af.

Sander De Graeve

België \\ Portugal
 
 
Reacties.