Vandenbempt analyseert het fluiconcert bij de Rode Duivels-fans: "Ik kan mij iets voorstellen bij de ontevredenheid"

03 juni 2018 21:30

De topmatch tussen België en Portugal leverde zaterdagavond niet het verwachte resultaat op. De doelpunten bleven uit en ook het spel na de pauze was ondermaats.

Net voor de koffie dwong Portugal enkele prima kansen af. Toen het rustsignaal weerklonk, volgde er gefluit uit de tribunes. Thibaut Courtois probeerde met een teken richting de spionkop de sfeer positief te houden, maar ook in de tweede periode waren er enkele fluitconcerten.

"De Duivels beschouwen dit als een deel van de voorbereiding, maar de mensen hebben toch betaald voor spektakel", analyseert Peter Vandenbempt bij Sporza de reactie van het publiek. "Zij willen zien hoe de Belgen eindelijk eens een prestatie van niveau leveren tegen een topland. Ik kan er mij dus iets bij voorstellen dat de fans ontevreden zijn."

Goals tegen Egypte en Costa Rica

Woensdag komt Egypte op bezoek in het Koning Boudewijnstadion. Op maandag 11 juni wacht Costa Rica. "Het lijkt mij dan ook goed dat de Duivels tegen Egypte en Costa Rica wél iets tonen: meer spektakel en ook doelpunten, want tegen Portugal hebben ze voor het eerst in 21 maanden ook niet gescoord. Dat geeft toch te denken", besluit Vandenbempt.

Redactie

België \\ Portugal
 
 
Reacties.