Na passages bij onder meer AA Gent, Anderlecht en KV Oostende wenkt nu een transfer naar het buitenland voor Ibrahima Conté


Foto: © photonews 05 juni 2018 23:10

Bij KV Oostende zullen deze zomer verschillende jongens vertrekken. Zinho Gano en Nicolas Lombaerts staan in de transferspotlights, maar ook voor Ibrahima Conté wordt een oplossing gezocht.

De 27-jarige Guineeër is al enkele jaren zoekende. Anderlecht liet Conté in de zomer van 2016 naar KV Oostende gaan, maar aan de kust kon hij zijn carrière geen nieuw leven inblazen.

In zijn eerste seizoen volgde na zes maanden een uitleenbeurt aan Waasland-Beveren, waar zijn speelminuten beperkt bleven. En ook afgelopen jaar kwam Conté nauwelijks in het Oostendse stuk voor.

Slechts elf keer stond de winger tussen de lijnen bij KVO. Eén keer, in de 3-4-nederlaag tegen Antwerp, deed hij de touwen trillen.

Gesprekken met club uit de Emiraten

In het tussenseizoen wenkt een definitief vertrek bij KV Oostende. Wellicht trekt Conté naar de Verenigde Arabische Emiraten. De eerste gesprekken om een transfer richting een woestijnclub te forceren vonden al plaats.

Anderlecht \\ KV Oostende \\ Waasland-Beveren
 
 
 
Reacties.