Seksschandaal bij de Mexicaanse WK-selectie: 'Negen spelers, onder wie Standard-doelman Ochoa, brachten 24 uur door met 30 prostituees'

06 juni 2018 10:36

In Mexico is een dikke week voor de WK-start een seksschandaal losgebarsten. Maar liefst negen spelers van de Mexicaanse nationale ploeg namen na de oefenmatch van zaterdag tegen Schotland deel aan een seksorgie.

Dat verhaal brengt het magazine TVNotas naar buiten. Op de foto's die in het blad gepubliceerd werden, zijn enkele internationals te zien.

Onder meer Raul Jimenez (Benfica) en de broers Jonathan en Giovani dos Santos (LA Galaxy) tekenden present op het seksfeestje. Ook Standard-doelman Guillermo Ochoa ging langs, klinkt het.

De WK-gangers brachten maar liefst 24 uur door in het gezelschap van een dertigtal prostituees. De secretaris-generaal van de Mexicaanse voetbalbond Guillermo Cantu reageerde opvallend. "Of we het nu leuk vinden of niet, een vrije dag blijft een vrije dag. Ze misten geen training en namen deel aan feestje. Dat zijn nu eenmaal de risico's die met de vrijheid gepaard gaan."

Redactie

Standard \\ Mexico
 
 
Reacties.