Sergio Ramos voelt zich onterecht geviseerd: "Straks zegt Roberto Firmino nog dat hij een verkoudheid heeft door mijn zweetdruppels"

06 juni 2018 09:56

Je zal maar in de schoenen van Sergio Ramos staan. De ervaren verdediger van Real Madrid werd na de finale van de Champions League beladen met alle zonden van Israël. En dat vindt hij zelf toch wel lichtjes overdreven.

De 32-jarige had al niet de beste reputatie en dat is er de laatste tijd niet op verbeterd. Heel wat voetbalfans - niet in het minst in Egypte - houden Ramos verantwoordelijk voor de schouderblessure van Mohamed Salah en dan was er ook nog die beuk aan Loris Karius, enkele minuten voor die aan het blunderen sloeg. 

Beelden opnieuw bekeken

In de Spaanse pers reageert de ploegmakker van Cristiano Ronaldo cynisch op de aantijgingen: "Het enige wat nu nog ontbreekt, is dat Roberto Firmino zegt dat hij  een verkoudheid heeft opgelopen door mijn zweetdruppels. Ik heb de beelden van die fase met Salah nog een paar keer bekeken. Hij pakte eerst mijn arm vast en daarna kwam ik ten val. En dan spreken ze nog van een judogreep... Ik heb wat berichtjes gestuurd naar met 'Mo', met een injectie had de match kunnen uitspelen." 

Ramos voelt zich nog geen klein beetje geviseerd: "Ach, blijkbaar willen de mensen graag over mij praten. Dat zal wel het gevolg zijn van het feit dat ik bij Real Madrid speel en al veel prijzen gewonnen heb. Dan beginnen mensen jou anders te bekijken."

 
 

Glenn Bogaert

Champions League \\ Liverpool FC \\ Real Madrid
 
 
Reacties.