Beerschot Wilrijk frist het Kiel op: dit staat er in het tussenseizoen allemaal te gebeuren

07 juni 2018 10:17

Beerschot Wilrijk gaat zijn olympisch stadion in het tussenseizoen van een opfrisbeurt voorzien. De loges en de supporterszones onder de tribunes worden aangepakt.

De Mannekes willen de komende weken de waterproblemen oplossen onder Tribune 3 en Tribune 4. "Wanneer het regent, zorgt dat op sommige plekken voor kleine wateroverlast”, vertelt woordvoerder Sven Van den Abbeele in Gazet van Antwerpen.

"De toiletten en de dranktogen staan onder die tribunes lager dan de openbare weg rond het stadion. Daardoor kan het water moeilijk weg." Nieuwe afvoergoten, dolomiet onder de tribunes en klinkers op de toegangen naar de toiletten moeten het probleem mee verhelpen.

Aanpassing loges

Verder worden enkele loges opgefrist, die voortaan rechtstreekse toegang zullen krijgen naar de buitentribunes. En worden er werken uitgevoerd aan De Pijp, het VOS café en de lokalen van Club 155. “Er worden nieuwe togen geplaatst en de vloerbekleding wordt vervangen. In sommige delen, zoals de ruimten van Club 155, wordt ook de dansvloer aangepakt", besluit Van den Abbeele.

Manuel Gonzalez

Beerschot
 
 
Reacties.