Eerste (verrassende) zomertransfer Standard zit in de pijplijn: target op Sclessin gespot

08 juni 2018 22:21

Standard mag zich na een knalprestatie in Play-Off 1 vicekampioen van België noemen. Dat betekent ook deelname aan de voorrondes van de Champions League. De Rouches willen zich dus wapenen voor komend seizoen.

Publiekslieveling Mehdi Carcela werd al definitef overgenomen van Granada. Maar daar stopt de honger niet van de Luikenaars op de transfermarkt. Als Michel Preud'homme beter wil doen dan zijn voorganger, Ricardo Sa Pinto, moet er extra personeel aangeworven worden. Zeker als Standard volgend seizoen wil meestrijden op drie fronten. 

Kardesler

Het volgende transfertarget van de Rouches is nu bekend. Erce Kardesler, een 24-jarige doelman van de Turkse tweedeklasser Altinordu, is op weg naar Standard. Volgens Turkse bronnen was hij zelf al drie dagen op de academie Robert Louis-Dreyfus om er de faciliteiten te bekijken. 

De transfer is op zijn minst opvallend te noemen. Standard beschikt namelijk met Ochoa en Gillet al over twee volwaardige titularissen in doel. Bovendien klopt ook Arnaut Bodart nadrukkelijk op de deur van de A-kern. 

Clint Vens

Standard
 
 
Reacties.