Dimata reageert zelf op de interesse van Anderlecht en Club Brugge: "Ik ben een Brusselaar"

08 juni 2018 06:48

Waar speelt Landry Dimata begin volgend seizoen? Anderlecht en Club Brugge hebben al duidelijk laten blijken dat ze interesse hebben in de nog steeds maar 20-jarige spits. Marc Coucke zou van hem zelfs een prioriteit gemaakt hebben.

Maar zo makkelijk is het allemaal niet. "O la la, wat een dilemma. Het ideale scenario is dat ik het seizoen begin bij Wolfsburg", fnuikt Dimata zelf de hoop in Het Nieuwsblad. "Ik heb er nog vier jaar contract en het is nog altijd mijn ambitie om daar de aanvalsleider te worden."

"Ik ben ervan overtuigd dat ik dat kan, maar we moeten ook zien wat Wolfsburg gaat doen op de transfermarkt. Als er nieuwe spitsen bijkomen, moet ik de juiste keuze maken. Ik vind het een eer dat de Belgische topclubs me volgen. Als Anderlecht me wil, is het ergens logisch dat ook Club Brugge interesse toont."

Op dit moment ben ik geen voorstander van een verhuur

Maar bij Anderlecht zitten wel Devroe en Coucke, de mensen die hem lanceerden. "Zeg nooit nooit. Ik ben een Brusselaar en voetbalde nooit eerder voor Anderlecht. Ergens zou het leuk zijn om eens voor de club van mijn stad te spelen, maar mijn carrière is nog lang. Op dit moment ben ik ook geen voorstander van een verhuur, bovendien moet ik ook nog met Wolfsburg praten. Ik weet ook wel dat ik duur was en dat ze me niet voor een prijsje zullen lossen."

Jupiler Pro League \\ Bundesliga \\ Anderlecht \\ Club Brugge \\ VfL Wolfsburg
 
 
 
Reacties.