Marc Coucke bouwt de spanning vakkundig op, kwartiertje later komt Anderlecht met prachtnieuws op de proppen

08 juni 2018 14:16

Hij weet de spanning wel op te bouwen, Marc Coucke. Op Twitter aankondigen dat er nieuws op komst is en verwijzen naar de clubpagina van Anderlecht. Het geduld van de fans en volgers werd uiteindelijk iets later dan voorzien beloond.

De 34-voudige kampioen kondigde aan dat Alexis Saelemaekers in het Astridpark een contract voor vier jaar heeft getekend. Het 18-jarige jeugdproduct, dat afgelopen seizoen voor de leeuwen werd gegooid door de hoge blessurelast, liet in zijn allereerste matchen op het hoogste niveau meteen mooie dingen zien op de rechterflank en wordt daar nu ook voor beloond door het bestuur van Anderlecht. 

De jeugdige en talentvolle Saelemaekers mocht op 16 februari zijn debuut vieren op het veld van STVV en mocht vervolgens ook proeven van het grote werk in play-off 1. De guitige flankspeler kwam maar liefst tien keer in actie in de beslissende fase van de competitie en deed het voortreffelijk. Geen wonder dat paars-wit er als de kippen bij is om de veelbelovende tiener een langdurig contract voor te schotelen.

Glenn Bogaert

Anderlecht
 
 
Reacties.