Real Madrid-speler zet de deur wagenwijd open voor nieuwe superster: "Ronaldo is niet de baas, hij zal voor Real spelen!"

08 juni 2018 07:22

Op een persconferentie van de Braziliaanse nationale ploeg kreeg Real Madrid-speler Marcelo heel wat vragen over de situatie bij zijn club. Zijn landgenoot Neymar wordt immers al geruimte tijd gekoppeld aan de Koninklijke. En Marcelo deed niets om die geruchten te ontkrachten.

Er wordt gefluisterd dat Cristiano Ronaldo niet happig is om de Braziliaanse superster erbij te krijgen."Cristiano Ronaldo is niet de baas van Real Madrid", aldus Marcelo met een krasse uitspraak. "Het is toch niet omdat Cristiano Ronaldo bij Real speelt, dat Neymar er niet bij kan komen?"

Een openlijke liefdesverklaring: "Iedereen wil dat Ronaldo blijft, maar voor spelers als Neymar staat de deur altijd wagenwijd open. Real zoekt altijd naar de beste spelers ter wereld. Op een dag zal Neymar dan ook voor Real spelen. Daar ben ik zeker van. Ronaldo is voor mij nu nog altijd de beste speler ter wereld, maar Neymar zou zijn niveau kunnen evenaren."

Champions League \\ Real Madrid \\ Brazilië \\ Portugal
 
 
 
Reacties.