Franck Berrier kijkt terug op moeilijk seizoen waarin hij zijn transfer niet kreeg van Marc Coucke: "Er werden veel leugens verteld"

10 juni 2018 08:04

Franck Berrier ruilde deze week KV Oostende in voor KV Mechelen. De 34-jarige Fransman tekende Achter de Kazerne een contract voor twee seizoenen, met optie op een extra jaar.

De routinier kende een stormachtig seizoen aan de kust. Het voormalige bestuur onder leiding van Marc Coucke hield een transfer naar Thailand tegen, wat voor commotie zorgde. Berrier werd zelfs voor een tijd naar de B-kern verbannen.

"Toen Coucke me niet wou laten gaan, was ik erg ontgoocheld", komt Berrier in Gazet van Antwerpen terug op zijn mislukte transfer naar de Thaise club Ratchaburi. "Dat steek ik niet onder stoelen of banken."

"Het was een lastige periode voor me en er werden veel leugens verteld. Maar nu heb ik de bladzijde omgedraaid. Of ik nog kwaad ben op Coucke? Neen. Voor mij is dit een afgesloten hoofdstuk. Ik ben de fans van KV Oostende enorm dankbaar voor de mooie tijd en kon bij de club gebleven zijn, maar ik wil absoluut spelen."

Diederik Geypen

KV Oostende \\ KV Mechelen
 
 
Reacties.