Alle Rode Duivels unaniem over man in bloedvorm Eden Hazard: "Buitengewoon, impressionant, hém hebben we nodig om ver te geraken"


Foto: © photonews 12 juni 2018 15:02

Eden Hazard was maandagavond een gesel voor elke Costa Ricaan. De nummer 10 van de Rode Duivels trekt in de vorm van zijn leven naar het WK. Dat beseffen ook zijn collega-internationals.

"We nemen de beste Eden mee naar Rusland" - Michy Batshuayi

Na de 4-1-overwinning tegen Costa Rica kwam de knalprestatie van de aanvoerder bij iedereen ter sprake. "We nemen de beste Eden mee naar Rusland", besefte Michy Batshuayi. "We zullen hem nodig hebben om ver te geraken."

"Hij haalt een onwaarschijnlijk hoog niveau" - Axel Witsel

Die mening was ook Axel Witsel toegedaan. "Hij haalt een onwaarschijnlijk hoog niveau. De laatste twee wedstrijden zagen we een buitengewone Eden. Die hebben we nodig. Maar er zijn ook andere spelers die voor het verschil kunnen zorgen."

"Het is ongelofelijk hoe hij aan de bal blijft" - Leander Dendoncker

Leander Dendoncker kon de werken van Hazard lange tijd vanop de bank aanschouwen. "Hij blijft toch wel verbazen. Het is ongelofelijk hoe hij aan de bal blijft en hij op snelheid acties blijft maken. Impressionant."

"Hij wil op het WK zijn verantwoordelijkheid nemen" - broer Thorgan

Het slotwoord was voor broer Thorgan Hazard.  "We kennen de kwaliteiten van Eden. Hij kan de ploeg naar een hoger niveau tillen. Dat heeft hij in de drie voorbereidingsduels gedaan. Hij wil zijn verantwoordelijkheid nemen en is klaar om een groots WK te spelen."

België \\ Costa Rica
 
 
 
Reacties.