Rode Duivel staat hoog op het verlanglijstje van absolute Europese topclub, maar zijn prijskaartje zou weleens struikelblok kunnen vormen


Foto: © photonews 12 juni 2018 06:16

Voor een aantal Rode Duivels wordt het weer een heftige zomerperiode. Niet alleen moeten ze zeer binnenkort presteren op het WK, er zijn ook nog de onvermijdelijke transferbeslommeringen. Ook bij Mousa Dembélé lijkt er niet aan te ontsnappen.

De 30-jarige middenvelder van Tottenham Hotspur - hij blaast binnen goed een maand 31 kaarsjes uit - staat namelijk in de belangstelling van Juventus, zo weet Het Laatste Nieuws

Het zou zelfs zo zijn dat de Italiaanse kampioen al contact opgenomen heeft met de entourage van de speler zelf. Ook met Tottenham zou er al een gesprek gepland staan met het oog op de bespreking van de financiële voorwaarden.

Een makkelijk transferverhaal belooft het evenwel niet te worden. The Spurs willen namelijk serieus wat boter bij de Belgische vis. Zo zou Dembélé, die in Londen nog een contract heeft tot de zomer van 2019, maar liefst 30 miljoen euro moeten opleveren. Juventus heeft trouwens nog altijd de concurrentie van Inter, dat ook op de loer ligt. 

Premier League \\ Serie A \\ Tottenham \\ Juventus \\ België \\ Costa Rica
 
 
 
Reacties.