'Standard weigert bod van 8 miljoen euro op sterkhouder én rondt vandaag (of morgen) eerste serieuze transfer af'


Foto: © photonews 12 juni 2018 09:16

Het is absoluut niet windstil bij onze Belgische topclubs. Anderlecht en Club Brugge toonde zich al bijzonder bedrijvig en ook bij Standard beweegt er een en ander. Zo hebben de Rouches een bod geweigerd op een sterkhouder en is de eerste serieuze zomertransfer bijna een feit.

Volgens Het Laatste Nieuws hebben de Luikenaars een behoorlijk lucratief bod van 8 miljoen euro van Al Ahli uit Saudi-Arabië op Gojko Cimirot geweigerd. Het bestuur van Standard is namelijk niet van plan om de 25-jarige Bosnische middenvelder te laten gaan. Die maakte sinds zijn komst afgelopen winter namelijk een stevige indruk. 

Goed én slecht nieuws

En nog meer transfernieuws uit Luik want vandaag of morgen zou Samuel Bastien definitief van Standard zijn. De 21-jarige belofteninternational heeft een verleden bij de club van Michel Preud'homme, maar trok vervolgens naar grote rivaal Anderlecht.

Met zijn Italiaanse club Chievo Verona worden de laatste punten en komma's uitgeklaard. Als dat vlotjes verloopt, staat niks een overgang nog in de weg. Bastien legt vandaag in principe zijn medische tests af en kan vervolgens zijn krabbel zetten onder een contract voor vier seizoenen met optie op een bijkomend seizoen. 

Minder goed nieuws dan weer over een ander hangend transferdossier: zo zou de nummer twee van het voorbije seizoen de hoop op de komst van Zakaria Bakkali opgegeven hebben. Het dossier in kwestie zou namelijk compleet vast zitten. 

Standard
 
 
 
Reacties.