OFFICIEEL: Cercle Brugge doet weergaloze zaken met ene transfer na de andere en heeft ook sluitstuk (opnieuw) beet

13 juni 2018 21:29

Cercle Brugge begint er binnen enkele weken aan in de Jupiler Pro League. De satellietclub van AS Monaco wil in zijn eerste seizoen op het hoogste niveau maar wat graag meespelen in de linkerkolom. Daartoe is het zich nu volop aan het versterken.

De Vereniging was dan ook trots om te melden dat sluitstuk Paul Nardi - die vorig seizoen van AS Monaco werd geleend - ook volgend seizoen de honneurs zal waarnemen onder de lat bij Cercle Brugge.

"Bij Cercle blijven was voor mij het belangrijkste. Ik kijk er enorm naar uit om samen de Jupiler Pro League in te gaan“, toonde Nardi zich vastbesloten op de webstek van De Vereniging. 

Nog transfers op komst

Hij zal bovendien niet de enige Monegask zijn die in Jan Breydel zal spelen, want naast coach Laurent Guyot zijn er nog namen op komst.

Onder meer Yoann Etienne en Kevin Appin worden nog genoemd bij Cercle Brugge. Ook Franco Antonucci zou mogelijk de overstap kunnen maken. Het Belgische toptalent kwam in januari 2017 over van Ajax en heeft nog een verleden bij Anderlecht.

Redactie

Anderlecht \\ Cercle Brugge \\ Monaco
 
 
Reacties.